Niin kuin kerroin edellisessä kirjoituksessani, tapasin tosiaan eilen yhden jätkän. Olihan meillä ihan kivaa, muttei nyt mitenkään ylimahtavaa. Se oli näitä tyyppejä joita itse haluaisin vielä nähdä, mutta kuulemma hän ei halua mua enää tavata. Kyllähän se nyt oikeastaan vähän harmittaa, kerrankin sellainen tyyppi joka olisi oikeasti mukava treffata uudestaan. No, ei voi mitään. Sellaista elämä on. Täytyy siis etsiä joku toinen joka pitää mustakin.
No joo, en ihmettele. En varmaankaan ole ihan hänen tyylinen ja muutenkin ollaan tosi erilaisia. Nyt kyllä olen iloinen, etten kysyny päin naamaa haluaako hän nähdä uudelleen. Se olisi ollut mulle ylitse pääsemättömän noloa.

No, mutta toiseen asiaan. Ai, että oli raivostuttava tyyppi töissä. Koko ajan pyörimässä siinä ja puhumassa huonoa suomeaan. Tai oikeastaan vain paria lausetta toisteli koko ajan. Teki mieli repiä sen tyypin pää irti. Ärsyttää kun ajattelenkin. Saattaa vähän kuulostaa, että olisin rasisti, mutten ole. Kyllä ärsyttäisi jos joku suomalainen käyttäytyisi samalla tavalla.

Mutta eipä tässä nyt kummempia.
 - Horotsu